Tarihçe

Başkent Halk Eğitim Merkezi 2005 yılında inşaatı bitmiş, 2005-2006 yılında eğitim öğretime başlamıştır. Çankaya ilçesinde, ikinci halk eğitim merkezi olarak hizmet vermektedir.

Kurum zaman içinde okuma-yazma kursları, mesleki ve teknik kurslar, sosyal ve kültürel kurslar, okul öncesi anne-çocuk ve aile eğitimi, kurs dışı eğitsel etkinler dallarında kendini geliştirmiş ve yoğun yaygın eğitim hizmetleri gerçekleştirmeye başlamıştır.

Bu faaliyetlerinin yanı sıra kurumda Açık Ortaokul ve Açık Lise kayıt işlemleri de gerçekleştirilmektedir.

Merkezimiz iki ayrı binada hizmet vermektedir. Özellikle merkez binası fiziksel olarak yeterlidir. Üç kattan oluşmaktadır. Isınma sistemi doğalgazlı kalorifer ile sağlanmaktadır. Elektrik ve şehir içme suyu kullanılmaktadır. Kanalizasyon bağlantısı sağlanmıştır.

Bahçe alanında çevre düzenlemesi yapılmış, ağaçlandırma ve çiçeklendirme çalışmaları da düzenli ve devamlı bir şekilde yapılmaktadır. Bahçemizin bir bölümünde ihata duvarı vardır.

Yayın: 15.10.2014 - Güncelleme: 13.07.2021 09:29 - Görüntülenme: 3354

Etiketler :