Nis

Başkent Halk Eğitimi Merkezi idarecileri ve öğretmenleri olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Muazzez Karaçay İlkokulunda kutladık.

Nis

Kurumumuz kursiyerlerindeNGüldane GÜLHAN,Lale ATALAY, Zehra KARAAĞAÇ 14/04/2024 - 20/04/2024 tarihleri aras1nda Finlandiya 'nın Karis şehrinin Samkommu nen for Vastra Nylands Folkhogskola kurumunda ogrenici grup hareketliliğine katıLDILAR.

Nis

Kösele deri istenilen kalıplarda kesilir. Belirlenen yerlere desen çizilir ve çeşitli çivilerle işlenir. İşlemesi biten Kösele deriye  boyama ve vernikleme işlemi yapılır. Birleştirmeden önce klips ve kulp yerleştirme işlemi yapılır. Ürün çeşidine göre dikiş delikleri açılıp parçalar birleştirilerek ürün tamamlanır.

Nis

Danimarka Logumkloster şehri, Logumkloster Højskole kurumuna  Ankara İl MEM Erasmus + Yetiskin Egitimi Akreditasyonu kapsaminda

15-19 Nisan2024 tarihleri arasinda işbaşı izleme faaliyetine katıldık.Kurumumuzu öğretmenlerimizden Jülide ERDOĞAN ve Saadet BİLİR temsil ettiler.

Nis

Kurumumuz öğretmeni Şenay DAYANIR'ın İlknur Sanatevi'nde açmış olduğu kursumuzdan kareler. Kursumuzda öğretmenlerimiz, idarecilerimiz ve kursiyerlerimizin katılımlarıyla mine teknikleri çalışmaları yapılmaktadır.

Nis

2-11 Mart tarihleri arasında İspanya’nın Alcala De Henares kentinde “Innovative Skills ICT- Collaborative Work” konulu yapılandırılmış eğitim programı gerçekleşti.

Halk eğitim merkezimizin yürüttüğü ACT NEW HOME Erasmus+ projesinin yaygınlaştırılması için  sosyal medya hesaplarımızı takip ederseniz seviniriz.

Merkeziizde öğretmenlerimiz ve kursiyerlerimizin katılımlarıyla 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinliği düzenlendi.

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü  Etkinliğimiz

Eyl

Kurumumuza gelerek kayıt olabilirsiniz.Kayıt başvurusu kimlikle yapılacaktır.Başkasının adına kurs kaydı yapılmamaktadır.