Ara

Başkent Halk Eğitimi Merkezince Almaaref Eğitim Kurumunda eğitim gören öğrencilerin velilerine yönelik açılan Yabancılar İçin Türkçe A-1 kurusumuz devam etmektedir. Ocak 2024'de A-2 kurları açılacaktır.

Ara

Başkent Halk Eğitimi desteğiyle Yücetepe İlkokulunda açılan Oryantiring kursumuzda dereceler gelmeye başladı.

Kurs hocamız Temel BULUT'u tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Kas

Ankara il Milli  Eğitim  Müdürlüğü’nün 2022 -1 TR01 –KA121 ADU -00002515 nolu Yetişkin  Eğitimi Akreditasyonu kapsamında 13-17 Kasım  tarihleri arasında  İtalya Milano C.P.I.A.5 kurumunda iş başı gözlem faaliyeti gerçekleşmiştir. Bu faaliyete Başkent Halk Eğitimi Merkezi'nden kurumumuzu temsilen Müzik Öğretmenimiz Evrim ONAY katıldı.

Kas

Daima Özlem, Minnet ve Saygıyla aniyoruz.

Ekm

Merkezimiz öğretmenleri 29 Ekim Cumhuriyetin İlanını MEB Şura salonunda kutladılar.

Başkent Halk Eğitim Merkezi öğretmenleri Ihlara’da

Ankara'nın Başkent oluşunun 100. yılı

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlu Olsun.

Yeni Vatanda Aktif Vatandaşlık Projesi