Haz

Milli Eğitim vakfı İlkokulunda çalışan görsel sanatlar öğretmenimiz Melek SARPAŞAN'ın yıl sonu sergisine müdür yardımcımız İbrahim ŞAHİN katıldı. Melek öğretmenimizin minik öğrencileri tuvallerle çalışırken kendisinin okulun duvarlarını en güzel resimleriyle süslediğine şahit olduk.Öğretmenimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz. Öğretmenimizi destekleyen,şevklendiren okul müdürümüz Ahmet YILDIRIM'a teşekkür ederiz.

Haz

Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında öğretmenlerimiz Güzeltepe Mahallesinde ürün sergisi gerçekleştirdiler.

Haz

Türkkonut İlkokulunda görev yapan usta öğreticimiz Temel BULUT rehberliğinde merkezimizden görevli Şevket YAKAR, Fatih GÜCÜ ve Hamdi ESER öğretmenlerimizin gözleminde ilkokul öğrencilerimiz Hayat Boyu Öğrenme Haftası Kapsamında Oryantiring etkinliği gerçekleştirdiler. Usta öğreticimiz ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Haz

Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında düzenlediğimiz sergimizin açılışına Milli Eğitim Müdürümüz Ayhan IŞIK ve şube müdürümüz Methi ÇELİK teşrif ettiler.Halk oyunları gösterilerinden sonra Sergi açılışını gerçekleştirdik.

May

Horasan Erenlerinin İzinde programı hazırlıklarımız hızla devam ediyor.

May

Kurumumuzda 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlandı.

May

Öğretmenimiz Gülnur TEKİN Ekim ayı itibarıyla başlayan Yabancılar İçin Türkçe Kursu başarıyla tamamlandı.Kursa gelen yabancılar Türkçe'yi öğrendiler.Öğretmenimiz Gülnur TEKİN'e teşekkür ederiz.

Nis

Merkezimizde Okul Temelli Mesleki Gelişim programı dahilinde 12/Nisan/2023 Çarşamba günü "İş yerinde İletişim" semineri verilmiştir. Semineri vere hocamız Dr. Bülent ÖZTÜRK'e teşekkür ederiz.

Nis

Türkiye Oryantiring Fedarasyonun U-14 Bölge Şampiyonası 500 sporcunun katılımı ile  8-9 Nisan 2023 günü Bursa Uludağ Üniversitesi Kampüsünde yapılmıştır.

Birinci günün sonuçlar;

E-10-A

Efe Aydemir Türkiye şampiyonu

E-14-B

Taylan Özgür gürbüz-Türkiye 3.

İkinci Günün sonuçları

—————

E-10-A

Efe Aydemir-Türkiye 2.