Milli Eğitim Müdürümüz sayın Ayhan IŞIK merkezimize ziyarette bulundular.

Merkez müdürümüz Erdal ÖZYOL ve öğretmenimiz Meral DENEK Genel müdürümüz Hüseyin Burak FETTAHOĞLU'nu makamında ziyaret ettiler.

Kağıt ipten tığ işi ,dekoratif kavanoz süsleme,Paraşüt ipten boncuklu nakrome bileklik,Mumlu ipten komihimo bileklik  çalışmaları yaptık. Emeği geçen usta öğreticilierimize teşekkür ederiz.

Deprem bölgesinden gelen vatandaşlarımızla hakimevinde quiling etkinliği gerçekleştirdik. Bakan yardımcımız sayın Osman Sezgin etkinliğimizi ziyaret ederek şeref verdiler.

Hakimevinde kalan depremzede vatandaşlarımızla Quiling ve Kristal boncuk Bileklik yaptık.

Merkezimizde  Okul Temelli Mesleki Gelişim (OTMG) projesine dahilinde Bilimsel Araştırma Teknikleri semineri Dr.Meltem TEKEREK tarafından verildi.

Hakimevi"nde palyaço eşliğinde usta öğreticilerimiz çocuklarla oyunlar oynadı şarkılar söyledi

Deprem bölgelerinden gelen vatandaşlarımıza eğiticilerimiz İmren Sarıdoğan, Ersin Köylü, ve Tuncay Kayretli rehberliğinde kursiyerlerimizle birlikte atölyemizde kadın/ erkek saç kesim ve şekillendirme işlemleri yapıldı

Deprem bölgesinden gelen vatandaşlarımız ve çocuklarıyla portakal çiçeği parkında oyunlar oynadık şarkılar söyledik

Türk Eczacılar Birliği'nde konaklayan vatandaşlarımızın çocuklarıyla usta öğreticimiz Aslıhan KOÇ rehberliğinde resim çalışması yaptılar. Usta öğretimiz Aslıhan KOÇ'a teşekkür ederiz.

380 saatlik Okul öncesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Kurs Programı çerçevesinde Kılıç Ali İlkokulunda merkezimiz uhdesinde açtığımız kurs, paydaşların eş güdümüyle çalışmalarına devam etmektedir. Okul öncesi Eğitim yetişkin bireyin, gelişim alanlarında etkili olduğu kadar, problem çözme ve yaratıcılık becerilerinde de kritik öneme sahiptir. Milli Eğitimimizin başlangıç adımı 3-6 yaş dönemi eğitimi programlarımız bağlamında, kıymetli öğretmenlerimizi destekleyecek yardımcı personel yetiştirerek çocuklarımızın eğitim hayatına nitelikli ve kalıcı bir başlangıç yapılmasını kolaylaştırmak amacındayız. Bu bağlamda tecrübeli öğretmenimiz Mine BÜLBÜL ve kursiyerlerinin yaptığı çalışmalardan örnekler sunuyoruz. "Özelikle artık malzemelerden yapılan araç ve gereçlerin çocuklar tarafından hazır ve standart malzemeye oranla daha ilgi çekici ve yaratıcı olduğunu" belirtmiştir "Çocukların akademik ve sosyal duygusal gelişimlerini daha etkili destekleyeceğini vurgulanması doğru olur diyerek çocuğa model olan yetişkinin donanımını yükseltmek çocuğu hayat boyu desteklemek anlamı taşıyor olması bizi sürekli güdülüyor!" Dedi.