Mahalle muhtarlarımızla ilçemize gelen vatandaşlarımızın yerleştirildikleri yerlerdeki ihtiyaçlarını tespit etmek ve katkı sağlamak üzere neler yapabileceğimizi görüşmek üzere bir araya geldik.

Şbt

Merkezimize 21/02/2023 tarihinde müdür olarak atanan Sayın Erdal ÖZYOL'a yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.

Şbt

Çankaya Başkent Halk Eğitimi Merkezi, Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2023 başvuru döneminde "Yetişkin Eğitimi Akreditasyonu Konsorsiyum Üyesi" olarak kabul edilmiştir.

Şbt

Merkezimiz müdürü Serdar Mecit ÖZDER 65 yaş haddinden emekli oldu. Müdürümüze 41 yıllık emeklerinden dolayı teşekkür eder,bundan sonraki hayatında sağlık ve mutluluklar dileriz.

Ock

Başkent Halk Eğitimi Merkezi müdürü Serder Mecit ÖZDER müdür yardımcısı Fahri ÖZENÇ ve koordinatör öğretmenimiz Emel YILMAZ Fransa'nın Pau şehrinde ACT NEW HOME proje çalışmasına katıldılar.

Ara

Çankaya Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Uygulama Oteli'nde eğiticimiz Ayşen AKAN tarafından 44 saatlik Aile Okulu Eğitici Eğitimi verildi. Kursiyer öğretmenlerimize şube müdürümüz Mehmet ARISOY ve merkez müdürümüz Serdar Mecit ÖZDER tarafından sertifikaları sunuldu.

Ara

Erasmus+ Okul Eğitimi, Mesleki Eğitim ve Yetişkin Eğitimi alanlarında Akreditasyon toplantımızı gerçekleştirdik.

Kas

24 Kasım öğretmenler günü kutlaması merkezimiz konferans salonunda yapıldı.Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Ekm

Active Citizenship in The New Homeland /ACT-NEW HOME (Yeni Vatanda Aktif Vatandaşlık) Proje Çalışmamız Ankara'nın saygın gazetelerinde biri olan Anadolu Gazetesinde haber yapıldı.

Kas

Usta öğreticimiz Gülhanım ÇAKMAKKAYA görev yaptığı Ertuğrul Gazi Ortaokulunda 29 Ekim töreninde hazırlamış olduğu gösteriyle büyük beğeni topladı.Usta öğreticimize teşekkür ederiz.